luni, 28 noiembrie 2011

Întoarcerea la matriarhat !

Tot ne ascundem după deget şi nu recunoaştem ca adevărata problemă a societăţi de azi este dorinţa femeii de a conduce din nou .
Acum 50 000 de ani cînd a predat sceptrul şi coroana bărbatului , a ştiut să accepte rolul de sclavă , atribuit învinsului , pentru că nu făcea faţă unei lumi ce se baza pe forţa brută şi pe creativitate .
Astăzi , datorită tehnologiei , pot din nou să facă tot ce facem şi noi bărbaţii .
Zgîndărite de tot felul de organizaţii feministe , ridică fel de fel de pretenţi fără să gîndească ce pot oferii .
Problema sexului s-a rezolvat demult , odată cu apariţia primului bordel . Problema gătitului , la fel , s-a rezolvat cu aparitia primului han .
Deci nu prea îşi mai dovedesc utilitatea decît ca mîjloc de perpetuare a speciei . Tot ce vrem de la ele este un parteneriat pe baza unui schimb reciproc avantajos . Oferim protecţie şi un trai linistit contra urmaşi , dacă se oferă şi companie plăcută însoţită de căldură sufletească vom ştii să recompensăm în consecinţă , şi tot aşa , vom face totul ca parteneriatul să fie cît mai îndelungat .
Dar în zilele noastre veniţi cu tot felul de pretenţii inoculate de aşa numitele femei se succes . De fapt aceste persoane sînt bărbaţi rataţi , adica minte de bărbat în trup de femeie , cea ce conduce la mari probleme psihologice . Lucrez de cîţiva ani în domeniul afacerilor şi am constatat pe propria piele că este un domeniu în care femeile nu au ce căuta . Însăşi medicina a stabilit ca bărbaţii şi femeile nu au creierele la fel si nici nu funcţionează în acelaş mod .
Cel mai corect ar fi ca sa acceptaţi rolul de mame si soţii si să nu încercaţi sa ne transformaţi în jucăriile voastre , s-ar putea să rămîneţi singure iar asta nu ştiu cum o să suportaţi .

Un comentariu:

  1. N-am minimalizat niciodata meritele barbatului, din contra, am sustinut ca el e predestinat pentru a conduce si stiu multe femei care considera la fel.
    Dar tu vrei sa spui ca femeile sunt lipsite de valoare, adica nu prea au ce oferi, iar asta e o impresie gresita total si dezonoranta pe deasupra.
    Parteneriatul ce-l oferi este pe bazat principii dispretuitoare pentru femeie in general si pentru sotie in particular.Inacceptabil!!!

    RăspundețiȘtergere